Besøg dyrehaven

Det er vores tanke at forsøge at forene så mange interesser som muligt i Klelund Dyrehave. Her skal gerne være plads til alle – det giver mange skønne muligheder, men det giver også begrænsninger og ikke mindst forpligtelser. Det betyder, at vi skal tage hensyn til hinanden, til naturen og til vildtet og forhåbentlig ved denne hensyntagen få en større forståelse for Dyrehavens dynamik.

Bl.a. betyder dette i praksis, at alle former for færdsel udelukkende må ske på veje og større stier. Det kan føles begrænsende at være henvist til at blive på grusvejen, når der sikkert også er spændende ting at opleve dybt inde i skoven. Men vi må som gæster i skoven “nøjes” med de oplevelser, vi kan få på veje og stier, til gengæld for at vildtet, der er permanente beboere i Dyrehaven, altid kan finde rolige “lommer” i skoven, som er altafgørende for deres trivsel.

Her på siden kan du læse mere om færdsel i Klelund Dyrehave og vi takker på forhånd for din hensyntagen og forståelse. For at bruge et udtryk lånt af Skytte Torben Christiansen, Jægersborg Dyrehave, “Her er alle velkomne til at tage dét med hjem, de ikke tager fra nogen: nemlig den gode oplevelse”. Og det er vores ambition at Klelund Dyrehave skal være en god oplevelse – for alle, og ikke kun for de tobenede.