Til hest

At opleve skoven til hest er for mange en særlig dejlig oplevelse.

Ridning på Klelund er muligt og vi har udvalgt ca. 26 km af det etablerede vej- og stisystem til også at fungere som ridestier.

Da ridning således foregår på de samme veje og stier, som andre skovgæster benytter, beder vi om, at parterne er hensynsfulde overfor hinanden og at al passage foregår i hhv. skridt/gang.

Obligatorisk ridekort kan erhverves ved henvendelse med navn, adresse og telefonnummer til vores kontor på: kontakt@klelund.dk. Pris: 600 kr/år (1.april-31.marts),  250 kr/3 måneder (1. april-30. juni/1. juli-30. september/1. oktober-31. december/1. januar-31. marts) eller 100 kr for et dagskort. Et ridekort knytter sig til hesten. Dvs. at har du flere heste, du vil ride på herude, skal du også have flere ridekort. Sammen med ridekort udleveres ridetegn, der skal bæres synligt under ridning i skoven. Kort over ridestierne kan findes her.

Kørsel med hestevogn kan lovligt finde sted på Agerbækvej hele året samt på Plantagevej og Skobøllingvej fra maj til november. Vi har af hensyn til netop hestevognskørsel lavet brede “hestevognslåger” ved siden af færistene.